Sheba koffie is er voor bedrijven, particulieren en organisaties. Sheba koffiedrinkers combineren goede smaak met stijlvolle klasse. Dit is genieten met een gouden randje.

Sheba Coffee is een jong  bedrijf en onze koffiebonen zijn in 2019 voor het eerst door ons geïmporteerd uit Ethiopië, via de haven van Djibouti, naar Rotterdam.  Inmiddels hebben we overslag, lokale opslag van groene bonen, het koffiebranden (ook lokaal) de verpakkingen, labels, en traceerbaarheid goed geregeld. Met andere woorden: kwaliteit éérst. Aan onze zal ook regelmatig nog worden gewerkt.   

Bestellen van Sheba koffie kan in heel Nederland online via onze webwinkel en is voor inwoners van regio Ede ook mogelijk door een mailtje te sturen naar: info@shebacoffee.nl 
Ook kan er gebeld worden op 06 16 766309 tijdens kantooruren, om een bestelling te plaatsen.

Zakelijk: bedrijven en organisaties leveren wij alleen kilogram verpakkingen, met een korting van 8 % bij afname van 3 kg koffie of meer. Men kan ons via e-mail benaderen. 

Voor particulieren leveren wij naast de kilogram verpakking ook verpakkingen van 500 gram en 250 gram.

 Koffie malen is ook mogelijk voor particuliere klanten die zelf géén bonen kunnen malen. Dit gebeurt in overleg met de klant, om het malen ‘zo laat mogelijk’ te laten plaatsvinden hetgeen de smaak ten goede komt. Bij online bestellingen kunt u  ook met een vinkje aangeven dat u gemalenkoffie bestelt.    

In Ede en omstreken kunnen we bestellingen vanaf 3 kg in overleg bezorgen. 

Bij verzending in Nederland berekenen we géén verzendkosten (€ 5,-) bij bestellingen vanaf € 75,- Tenzij vooraf in goed overleg overeengekomen, dient bij verzending het gehele factuurbedrag van een bestelling vooruit te worden betaald. 

Op onze bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.